Spelen met samenwerken - serious business

Vergaderen saai? Samenwerken lastig en ingewikkeld? Dat hoeft niet! Aan jouw samenwerking met anderen binnen en buiten je eigen organisatie kun je spelenderwijs werken.

In het boek 'Spelen met samenwerken' maak je kennis met 21 korte samenwerkingsspellen die je kunt inzetten in de werksituatie. Ze zijn ontwikkeld voor mensen die zelf in samenwerkingen acteren: voor professionals, managers en bestuurders. Maar ook voor procesbegeleiders, projectleiders, trainers en coaches die een begeleidende rol bij samenwerkingen hebben. Voor elk spel biedt het boek een praktische handleiding en achtergrondinformatie, zodat je ze zelf in je eigen praktijk kunt inzetten. Voor sommige spellen is speciaal ontwikkeld spelmateriaal beschikbaar.

De spellen laten je ervaren hoe je – even weg van de vergadertafel, de agenda’s en de notulen – op een prettige en speelse manier de samenwerking kan starten, analyseren of versterken. De spellen zijn niet alleen leuk, ze leiden ook tot resultaten! Door op een andere manier met elkaar bezig te zijn, ontstaan nieuwe inzichten en dynamieken, die kunnen leiden tot (kleine of grote) doorbraken in de samenwerking.

Spelen met samenwerken is dan ook geen kinderspel: het is serious business!

Lees meer
Auteur(s)Félice de Charro, Esther Klaster, Christèle Warmerdam en Ruben van Wendel de Joode
URL naar webpagina
Spelen met samenwerken - serious business