Samenwerking.app

Samenwerking.app maakt het online mogelijk om binnen vijf minuten inzicht te krijgen in jullie samenwerking. Of het nu gaat om 2 of 200 respondenten die samenwerken. Met visuals die verhelderen en trendanalyses die overzicht bieden.

Goed samenwerken geeft energie. Je behaalt resultaten en ontdekt dat je elkaar nodig hebt. Maar er zijn ook samenwerkingen waar het juist niet goed gaat. Door onduidelijke ambities, botsende belangen of veranderende omstandigheden verdwijnt de energie uit jullie samenwerking. Met elkaar evalueren en reflecteren is dé manier om hieruit te komen en de samenwerking weer een andere richting op duwen. Maar reflecteren kost tijd en hoe pakken jullie dat aan? Welke vragen stel je elkaar?

Op basis van het Common Eye-model op samenwerken (Kaats & Opheij, 2013) hebben wij een webapplicatie ontwikkeld waarmee jij en je samenwerkingspartners op een laagdrempelige manier op de samenwerking kunnen reflecteren. De samenwerking.app stelt vragen over onder andere samenwerkingsdoelen, belangen, onderling vertrouwen, daadkracht en leiderschap. Het model en de bijbehorende vragen zijn veelvuldig getoetst en toegepast in de praktijk.

De samenwerking.app

  • maakt feedback geven makkelijk
  • bundelt gezamenlijke beelden
  • versterkt het samenwerkingsproces.
Lees meer
Bron
Samenwerking.app